Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med de største og dyktigste.

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler med 48 ansatte i Norge. Selskapet har blant annet deltatt i utformingen av Vulkan, Tjuvholmen og Union Brygge i Drammen, alle komplekse prosjekter som har vært viktige for bymiljøet.

Med respekt for omgivelsene ønsker Aspelin Ramm å skape attraktive byrom. Arbeidet deres skal kjennetegnes av god, gjennomtenkt arkitektur og en materialbruk som fremtidige generasjoner kan være stolte av. Selskapet ønsker å være i tet på utviklingen av miljøvennlige bygg, og gripe tak i muligheter hvor andre ikke har anledning, ser eller våger.

Størst i Norge - blant de største i Norden

OBOS er i dag Norges største boligbygglag - og en av Nordens største boligbyggere og boligforvaltere. Virksomheten strekker seg over hele Norge, og OBOS driver en omfattende virksomhet i Sverige.

OBOS har hovedkontor i Oslo og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. I tillegg driver virksomhet innenfor eiendomsmegling, eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, utleie av næringseiendom, og aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg.

Samarbeidspartnere

This is a beautiful Template! The custom page builder is definitely most intuitive
John Miller
CEO Opera House
This is a beautiful Template! The custom page builder is definitely most intuitive
John Miller
CEO Opera House

@NHHSEiendom

Følg oss på linkedin